Yakakent Halk Eğitimi Merkezi

WEB https://yakakenthem.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mah. Okul Sokak No18 Yakakent/SAMSUN
VİZYON : Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile sürekli gelişen, evrensel değerlere saygılı, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyan, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip Türkiye ve dünyada tercih edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün,Tam yıl
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinde yürüme mesafesindedir. İle ulaşım minibüs ve şehirler arası otobüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkez Mahallesi Okul Sokak No:18
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık 86 km ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :